NATIONAL EXAMINATIONS COUNCIL

BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION (BECE)

EXAMINATION TIME-TABLE: 24TH APRIL TO 9TH MAY, 2017

DATE	PAPER/SUBJECT	DURATION	TIME	PAPER/SUBJECT	DURATION	TIME
Monday	Paper I: Obj: Business Studies	1hr	10.00am - 11.00am	Paper I: Obj: Basic Science and Technology (BST)	1hr	2.30pm - 3.30pm
24/4/2017	Paper II: Obj: Business Studies	1hr	11.00am – 12.00noon	Paper II: Obj: Basic Science and Technology (BST)	1hr	3.30pm – 4.30pm
Tuesday	Paper IIIb: Computer Practical: Basic Science and	45mins	10.00am - 10.45am			
25/4/2017	Technology (BST)					
Wednesday	Paper I: Obj: Mathematics	1hr 20mins	10.00am - 11.20am	Paper III: Essay: Mathematics	40mins	3.00pm – 3.40pm
26/4/2017	Paper II: Obj: Mathematics	1hr 20mins	11.20am – 12.40pm			
Thursday	Paper I: Obj: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	10.00am - 11.00am	Paper III: Practical: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	2.30pm – 3.30pm
27/4/2017	Paper II: Obj: Cultural and Creative Arts (CCA)	1hr	11.00am – 12.00noon			
Friday	Paper Illa: Drawing: Basic Science and	45mins	10.00am - 10.45am			
28/4/2017	Technology (BST)					
Tuesday	Paper III: Practical: Business Studies	20mins	10.00am – 10.20am			
2/5/2017						
Wednesday	Paper I: Obj: English Studies	1hr 20mins	10.00am – 11.20am	Paper III: Essay: English Studies	30mins	2.30pm – 3.00pm
3/5/2017	Paper II: Obj: English Studies	40mins	11.20am – 12.00 noon			
Thursday	Paper I: Obj: Pre-Vocational Studies (PVS)	1hr	10.00am – 11.00am	Paper I: Obj: Hausa L2	1hr	2.30pm – 3.30pm
4/5/2017	Paper II: Obj: Pre-Vocational Studies (PVS)	1hr	11.00am – 12.00noon	Paper I: Obj: Igbo L2	1hr	2.30pm – 3.30pm
				Paper I: Obj: Yoruba L2	1hr	2.30pm – 3.30pm
Friday	Paper I: Obj: Arabic Language	1hr	10.00am – 11.00am			
5/5/2017	Paper II: Obj: Arabic Language	1hr	11.00am – 12.00noon			
Monday	Paper I: Obj: Religious and National Values	1hr	10.00am – 11.00am	Paper I: Obj: French Language	1hr	2.30pm – 3.30pm
8/5/2017	Education (RVE)			Paper II: Obj: French Language	1hr	3.30pm – 4.30pm
	Paper II: Obj: Religious and National Values	1hr	11.00am – 12.00noon			
	Education (RVE)					
Tuesday	Paper I: Obj: Edo L1	1hr	10.00am – 11.00am			
9/5/2017	Paper I: Obj: Efik L1	1hr	10.00am – 11.00am			
	Paper I: Obj: Hausa L1	1hr	10.00am – 11.00am			
	Paper I: Obj: Ibibio L1	50mins	10.00am – 10.50am			
	Paper I: Obj: Igbo L1	1hr	10.00am – 11.00am			
	Paper I: Obj: Yoruba L1	1hr	10.00am – 11.00am			
	Paper II: Obj: Edo L1	1hr	11.00am – 12.00noon			
	Paper II: Obj: Efik L1	1hr	11.00am – 12.00noon			
	Paper II: Obj: Hausa L1	1hr	11.00am – 12.00noon			
	Paper II: Obj: Ibibio L1	50mins	10.50am – 11.40am			
	Paper II: Obj: Igbo L1	1hr	11.00am – 12.00noon			
	Paper II: Obj: Yoruba L1	1hr	11.00am – 12.00noon			

^{*}Practical in Business Studies and Basic Science & Technology (BST) should be in sets where the number of candidates is large and the equipment cannot go round. However, the practical examination should not exceed 5.00pm. Computers can be used in place of manual Typewriters for Business Studies.

BADAYI AHMED

DIRECTOR: EXAMINATION ADMINISTRATION

FOR: REGISTRAR/CHIEF EXECUTIVE